Akro Consult

Financieel adviseur

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Wij werken al ruim dertig jaar aan een duurzame en kwalitatief hoogwaardige inrichting van Nederland in het ruimtelijk domein. Dat doen we door het hele land, in projecten die ertoe doen. 

 

Onze specialiteit is het haalbaar maken, op gang brengen en waar nodig weer vlottrekken van gecompliceerde projecten en samenwerkingen op het snijvlak van publieke en private investeringen. We helpen en begeleiden de samenwerkende partijen bij zowel de planvorming als het vormgeven van de samenwerking. Daarvoor zetten we een breed palet aan diensten in. We bieden opdrachtgevers ‘procesmanagement plus’. Onze procesmanagers werken daarbij nauw samen met onze financiële en juridische specialisten.

 

Onze opdrachtgevers zijn publieke partijen als gemeenten, provincies en de rijksoverheid, semi publieke partijen waaronder woningcorporaties en zorginstellingen en private partijen zoals projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven.

 

Akro Consult is een toonaangevend en middelgroot bureau met enthousiaste mensen die betrokken zijn bij hun werk, en die specialistische vaardigheden combineren met uiteenlopende opleidingen en veel relevante werkervaring. Financieel en juridisch experts bundelen hun kennis met de procesmanagers om de gewenste resultaten van onze opdrachtgevers te bereiken.

 

Akro Consult is succesvol en groeit. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven, breed georiënteerde,

Financieel adviseur (junior) m/v

die ons team wil versterken en een bijdrage wil leveren aan de uitbouw van Akro Finance. Akro Finance is het label van Akro Consult waaronder wij onze financiële kennis hebben gebundeld en onze daaraan gerelateerde advisering verzorgen.

 

De functie:

 • samen met collega’s van Akro Consult werk je aan complexe en inspirerende vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven; je begrijpt hoe de grond- en vastgoedmarkten werken.

 • je werkt daarbij samen met onze opdrachtgevers en vindt het leuk om waar mogelijk naar klanten te reizen en contacten te leggen en te onderhouden om zo tot de beste resultaten te komen.

 • je voelt je als een vis in het water als het gaat om planeconomische en financiële vraagstukken met een strategische component

 • je levert belangrijke bijdragen aan de financiële aspecten (zoals financiering) van (tijdelijke) samenwerkingsverbanden

 • je ben goed in het snel beoordelen van grond- en vastgoedexploitaties en weet risico’s en kansen van deze exploitaties helder te verwoorden

 • je maakt grondexploitaties, haalbaarheids- en risicoanalyses van tot de verbeelding sprekende vastgoed- en gebiedsontwikkelingen en draagt bij aan de voorbereiding van aanbestedingen op financieel vlak

 • het maken van financiële modellen en berekeningen vind je leuk en je bent er ook goed in

 • je levert een bijdrage aan kennis- en productontwikkeling binnen het team van Akro Consult

 

Wij vragen:

 • academisch werk- en denkniveau

 • relevante afgeronde opleiding in het ruimtelijk- en/ of vastgoeddomein zoals Bouwkunde (management built environment), Real Estate Studies, Sociale geografie en planologie, Bedrijfseconomie, Bedrijfs- of Bestuurskunde met aantoonbare affiniteit met gebiedsontwikkeling, vastgoed en financiële vraagstukken.

 • strategisch kunnen denken en helder kunnen communiceren

 • een scherp analyticus en een creatieve denker

 • een teamplayer met een resultaatgerichte instelling, en

 •  een scherp oog voor verschillende belangen van opdrachtgevers en andere stakeholders

 

Wij bieden:

 • een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

 • een plezierige werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen.

 

Voor meer informatie kun je bellen met Patrick Esveld (070) 326 26 23.
Sollicitaties met CV en motivatiebrief kun je richten aan Akro Consult, Postbus 97662, 2509 GB Den Haag of per e-mail: info@akroconsult.nl.
Bezoekadres: Overgoo 6, 2266 JZ Leidschendam.